Boek een docent


Ons aanbod Animatie Vorming Pedagogische studiedag Percussie Doe een aanvraag

Vorming


Vorming

Dat wil zeggen dat de dansdocent het programma (thema) aanleert met als doelstelling dat de deelnemers aan deze vormingsactiviteit daarna zelf aan de slag kunnen om dit dansprogramma door te geven.

Prijskaartje

€ 5 per deelnemer per begonnen uur (per sessie), EN minimum € 100 per uur. (minimaal € 300 in totaal)Deze prijs is all-in (lesgelden, verplaatsingskosten, gebruik muziekinstallatie). Didactisch materiaal kan ter plaatse gekocht worden.
VormingOns vormingsaanbod richt zich tot leidinggevende personen (vanaf 15 jaar) in het jeugd- en jongerenwerk, opvoeders, dansdocenten, buurtwerkers, jeugdhuis animatoren, monitoren voor speelpleinwerking, jeugdatelier- en vakantiewerking, onthaalouders en begeleiders van buitenschoolse kinderopvang, leerkrachten, ...

Ervaring leert ons dat een kwalitatieve vormingsactiviteit minstens drie uren duurt. Inhoudelijk werken we aan twee belangrijke onderdelen: methodiek en programma.

Een belangrijke meerwaarde bij de vormingen van Danskant vzw is het didactisch materiaal. Wij hebben voor ELKE vorming een specifiek aanbod didactisch materiaal, muziek en beschrijvingen. Daardoor kunnen de deelnemers aan onze vormingen de volgende dag al zelf aan de slag met het aangeleerde programma!

Ons aanbod


1. Pedagogische studiedag

Danskant stak veel tijd en energie in het ontwikkelen van een unieke methodiek om kinderen muzisch en dansant te begeleiden. Deze methodiek willen we graag delen met alle leerkrachten van jullie school.

Lees meer


2. Per thema


Hieronder vind je een ons aanbod per thema (en doelgroep). Voorzie best 3 uren voor een kwalitatieve vorming.

Thema peuters kleuters kinderen tieners
Aloha, Polynesische dansen
Bal in de straat
Dans de wereld rond
Dansen met kinderen
Dans je taal
Danza de la moto (nieuw)
Dierendansdobbelsteen 
De feestwinkel
De Zevensprong
Folkend Dansen
Hip Hup Hop
Hop en... dans je job
Kleuterdansen!
Ku Tshi Tshi
Pannenkoekjes in het bos
Peuters dansen!
Pop Goes the weasel 
Rig-A-Jig-Jig
Rufty Tufty
Sau Reka Reka
Schoolfeestdansen
Tsena, Tsena
Tussen Keulen en Parijs
Volksdansbasics 1
Swingend zitten zittende dansers