Onze voorwaarden

Documenten Hits: 181112

  Onze doelgroepen

voorwaardenOnze Cursussen richten zich enerzijds tot leidinggevende personen in het jeugd- en jongerenwerk, opvoeders, dansleiders, buurtwerkers, jeugdhuis animatoren, monitoren voor speelplein, jeugdatelier- en vakantiewerking. 
 
En anderzijds richten wij ons ook rechtstreeks tot bepaalde leeftijdsgroepen en iedereen die zich gewoon voor dansen interesseert.

  Hoe inschrijven ?

Inschrijven voor onze activiteiten kan je uitsluitend op individuele basis. Dwz met opgave van volledige naam, adres en geboortedatum. Indien een organisatie voor eigen leden of medewerkers wenst in te schrijven en de factuur dus niet aan de deelnemer zelf moet gestuurd worden dan dient dit vooraf meegedeeld te worden. Voor een eventuele herfacturering nadien met een ander adres wordt er 10,00 euro extra administratiekosten aangerekend.

 

  Betalingen

De storting van het cursusgeld kan enkel op ons rekeningnummer: 230-0210081-96 (IBAN: BE65 2300 2100 8196) van Danskant vzw.
Voor een eventuele herfacturering nadien met een ander adres wordt er 10,00 euro extra administratiekosten aangerekend.
 
Opleidingscheques: Onze bijscholingen en cursussen komen niet in aanmerking voor het gebruik van Opleidingscheques.
 

  Annulatie

Enkel voor Cursussen met een volpension verblijf kan je bij annulatie (minimum 14 kalenderdagen voor de aanvang) de bijdrage, verminderd met 15,00 euro inschrijvingskosten, uitsluitend schriftelijk (brief, mail, fax) terugvragen.
 
Annulaties kunnen enkel op ons secretariaat gemeld worden. Indien je annuleert vanaf 14 kalenderdagen voor de aanvang van de activiteit, kan je nog slechts een deel van de bijdrage terugvragen (de kosten voor het verblijf + 50% van de resterende bijdrage worden ingehouden).
 
Bij annulatie minder van 24 u voor de aanvang, zien we ons genoodzaakt de volledige deelnameprijs aan te rekenen.
 

  Klank- & beeldopnames

Er worden tijdens onze Cursussen geen klank- of beeldopnames door de deelnemers zelf toegestaan.

 

  Informatie

Je kan ons bereiken op het landelijk secretariaat:
Danskant vzw
Quellinstraat 49 
2018 Antwerpen
+32 3 204 1931 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  Danskant-dienstverlening

Naast de Cursussen die Danskant zelf organiseert, verzorgt Danskant met een team gemotiveerde dansdocenten ook vormings- en animatieprojecten in het kader van uw organisatie of school. Neem hiervoor contact met ons !
 

  Didactisch materiaal

Danskant tracht in de mate van het mogelijke voor alle cursussen ook degelijk didactisch materiaal ter beschikking te hebben.


Bestellingen kunnen NIET worden teruggestuurd en/of omgeruild.


Al onze zendingen gaan via Bpost en worden netjes en veilig verpakt. Verzendingskosten worden aangerekend. Bij je bestelling zal je de factuur vinden met de prijs van je bestelling + de verzendingskosten. (Postzegel, Pakje, behandeling)